Publicatiedatum
07-05-2019

Het BIPT waagt zich op Facebook

Het BIPT waagt zich op Facebook

Het BIPT waagt zich op Facebook, een platform dat u ongetwijfeld kent en ook zelf al gebruikt. Ziehier onze pagina: https://www.facebook.com/BIPT-IBPT-367997823842468/

In een eerste instantie zullen er op deze pagina berichten worden gepost om de speciaal voor het BIPT ontwikkelde smartphoneapplicatie te promoten: de BIPT-speedtest (te vinden in de App Store en Google Play). Aan de hand daarvan kunt u snelheidstests uitvoeren om de werking van uw mobiel-internetverbinding te meten. De resultaten lichten de dekkingskaarten bij. 

Zodra die campagne voorbij is, zal het BIPT in dialoog gaan met de Facebook-gebruikers door berichten te posten en te antwoorden op vragen of verzoeken. 

Het zal u in één oogopslag duidelijk worden: onze Facebook-pagina is getooid in andere kleuren en een ander logo dan onze huidige visuele stijl. We bereiden immers momenteel onze metamorfose voor, die tegen eind dit jaar zal voltooid zijn. We zullen u dan een nieuwe website voorstellen die onze nieuwe grafische identiteit zal uitstralen in al zijn facetten. Aarzel niet om ons nu al te laten weten wat u ervan vindt.