4- play is de populairste telecombundel geworden. Dit concludeerde het BIPT in zijn jaarlijkse cijferrapport van de vaste elektronische communicatiemarkt.

Deze bundel met vier diensten (vast internet, vaste telefonie, tv en mobiele dienst) heeft echter ook het laagste klantenverloop.

Dit, in samenloop met de coronapandemie verhoogt de rol weggelegd voor “easy switch”, de procedure die de overstap naar een vaste operator vergemakkelijkt en voor meer klantenmobiliteit - en dus concurrentie – op de vaste markt moet zorgen.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven