De ERGP acht een middellangetermijnstrategie (MTS of medium term strategy) nodig om de belangrijkste werkpunten voor de ERGP van 2020 tot 2022 te bepalen, rekening houdend met de ontwikkelingen van de postsector en de veranderingen in de behoeften van de consument die in het bijzonder te wijten zijn aan de elektronische substitutie en e-commerce.

De MTS 2020-2022 zal de basis vormen voor het jaarlijkse werkprogramma van de ERGP gedurende de drie jaar van de periode die ze dekt.

Referentiedocumenten:

Deadline: stuur uw input naar GROW-ERGP@ec.europa.eu energp2020@eett.gr tegen 11 maart 2019.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven