Overeenkomstig artikel 75 van de wet van 13 juni 2005 betreffende de elektronische communicatie heeft de Raad van het BIPT op 6 mei 2013 het besluit genomen om de universeledienstverplichtingen met betrekking tot de beschikbaarstelling van openbare betaaltelefoons op te heffen. Dat besluit is genomen na een marktanalyse, waaruit bleek dat deze of vergelijkbare diensten ruimschoots toegankelijk waren. Het ontwerpadvies is voorgelegd voor een openbare raadpleging van 26 februari tot 29 maart 2013.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven